ETSIMEN TAKAA

 

MIKSI VALOKUVAAN?

Valokuvaus on ollut osa elämääni jo monen vuoden ajan. Tunnen löytäneeni vihdoin sen, mikä herättää minussa ilon ja tyytyväisyyden tunteen. Olen kuvannut paljon urheilutapahtumia, luontoa ja ympäristöä, mutta se, mikä todella puhuttelee minua valokuvaajana, on tunteiden ikuistaminen. Olen otettu, että ihmiset ovat päästäneet minut lähelle heidän tärkeinä hetkinään ja olen onnistunut ikuistamaan ne heille. 

 

MIKÄ HÄÄKUVAUKSESSA VIEHÄTTÄÄ?

Jotkut väittävät, että "kymmenet häät ja olet nähnyt kaiken" - olen eri mieltä. Jokaisen parin suhde toisiinsa on ainutlaatuinen. Ei ole samanlaista paria eikä suhdetta. Tämä tekee hääpäivän jokaisesta hetkestä erilaisen ja mielenkiintoisen. Pyrin ikuistamaan hääpäivän hääparin näköisesti, jokaista yksityiskohtaa ja kuvakulmaa myöten. Paras ja mieleenpainuvin palaute hääkuvistani on ollut se, kun morsian katsoo minua silmiin liikuttuneessa tilassa ja sanoo lyhyesti "kiitos Toni". Näitä hetkiä haluan lisää.

 

FAKTAA MINUSTA

Olen 30-vuotias Lapin kasvatti. Asun tällä hetkellä Oulussa ja valmistuin keväällä 2014 arkkitehdiksi Oulun yliopistosta. Harrastan kalastusta, metsästystä sekä monipuolisesti liikuntaa - päällimmäisenä tällä hetkellä maastopyöräily sekä jo kauan elämässä mukana kulkenut salibandy. Olen lähestyttävä ja sosiaalinen ihminen, joten otahan yhteyttä, niin käydään vaikka kahvin äärellä juttelemassa kuvaustarpeistasi!